Plantator.org.ua • Просмотр темы - Єдина Україна

Текущее время: 24 июл 2026, 15:29

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Администрация - info@Plantator.org.ua

UaPlantator

Форум о цветах и растениях

50 грн за реєстрацію в MONOBANK
Після отримання картки яку видадуть після встановлення додатку за посиланням - https://monobank.ua/r/xBdDsc

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2377 ]  На страницу Пред.  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 238  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Єдина Україна
СообщениеДобавлено: 29 янв 2015, 00:17 

Власти оккупированного Крыма нашли выход из положения

ИзображениеИзображение

СообщениеДобавлено: 29 янв 2015, 02:16 

Cподобалась мені ця фотка! Відкрите і добре обличчя нашого захисника. А ви тільки гляньте на вираз морди собаки! Серйозний такий бойовий пес.

Вложения:
захисники.jpg
захисники.jpg [ 48.31 КБ | Просмотров: 2984 ]

СообщениеДобавлено: 29 янв 2015, 10:46 

Чудова фотка! s:031 Бережи, Господи, наших захисників. Пес - класнючий, дійсно така відповідальна та серйозна обличчя (не повертається язик сказати "морда"). Скільки багато горя випало всім людям, і нашим, і "трохи ненашим", і зовсім "ненашим" і собаки також не лишаються осторонь від цього пекла... щирі, вірні та благородні друзі

добре що тітоньку із серпом і молотом почистили, пішла мабуть поучати своїх паучат. Дякую, шановний модераторе!
Намагалась читати тему, але було таке мерзенне відчуття що повернулась в далекий совок коли в гастрономах продавали дуже рідко якийсь дефіцит по типу банани та ще й давали "в нагрузку" 2 кілограми напівгнилої цибулі. Так і тут, наче прийшла людина поділитись красою про адехи, тільки зверху насипала мішок гнилої цибулі у вигляді імперської зневаги...

СообщениеДобавлено: 29 янв 2015, 11:01 

А мені дуже жалко одурених

СообщениеДобавлено: 29 янв 2015, 11:15 

Колись писала розповідь співробітниці: батько - ярий комуніст, завжди підтримував лінію партію про загниваючий капіталізм та рай у Союзі. Нагородили його добром на поїздку за кордон: там з дочкою трапилась істерика в гастрономі,
а комуніст наш по приїзду додому замовк на місяць.

Хтозна, які були б ми, якби ми росли в інших умовах. Совок навчав не рипатись та завжди дякувати партії та
керівникам з обов'язковим відвідування політінформацїй, парадів.
Жили як ті коти в квартирі в різних умовах без покидання території. Коли ж він потрапляє на вулицю у нього зразу
великий ступор. Деякі виживають і почуваються добре, деякі вилазять з дирок в пошуках їжі, а деякі так і гинуть.

Так і багато людей після совка не змогли пристосуватись до нових умов і живуть лише спогадами.

СообщениеДобавлено: 29 янв 2015, 11:23 

Так ото ж, мені теж шкода всіх хто попав у м'ясорубку брехні та війни. Жодна мама, ні з України ні з Росії не пестила та не голубила свою рідненьку дитину щоб потім її поховати, або і не знати де вона похована та чи похована взагалі. Народжуєш, годуєш своїм молочком, цілуєш ніжки та ручки, радієш кожному досягненню, пам'ятаєш всі його перші слова та смішні вирази, вчиш ходити, їздити на вєліку, читаєш на ніч казочки, купаєш, лікуєш, сидиш над ліжечком поки хворіє твоя дитинка... Потім нарешті вона виросла... і в бій, кому - охороняти свою матусю рідненьку та мільйон таких матусь та дітей від загарбників, а комусь навпаки - їхати в чужу країну загарбувати та вбивати, за що? І яка нагорода буде їм на небі за їхню загарбницьку війну?

СообщениеДобавлено: 29 янв 2015, 11:34 

Я взагалі-то не часто вступаю в «прєнія» з ідіотами, але тут вже не стерпіла. Якщо чесно, то коли подивилась на її нік і отой «сересер», ще в темі про аденіуми, вже тоді мене ледь не знудило, а як воно почало ще тут молоть свою нафталінову маячню... Людина, яка зі щірими намірами приходить на наш форум, ніколи в житті не візьме собі отакий дебільний нік. Бо вже по ньому видно, шо воно з себе являє і навіщо сюди припхалося... :lol:

СообщениеДобавлено: 29 янв 2015, 11:50 

Ну, эта империя была не глупа и старалась свое мнение аргументировать спокойно и без эмоций, что в наше время к сожалению уже редкость.
Правда, мне показалось, что она слишком любит оперировать общими понятиями, а конкретики избегает.

СообщениеДобавлено: 29 янв 2015, 12:01 

Я щиро вірю і мене ніхто не переконає що в Росії мешкають виключно совки та зомбі, я знаю що там трапляються порядні благородні, щирі та могутні духом люди. Справа тільки в тому що їхній відсоток серед 140 млн невисокий, інакше події розвивалися би зовсім іншим чином.
Бути совком - не гріх, гріх - бути злодієм, вбивцею, брехуном, найбільший смертний гріх - це гордість, як раз те що змушує доказувати всім і вся свою перевагу, свою велич, свою "божественность". s:002 не гріх бути обманутим, а гріх - обманювати інших.
У нас в країні також різні люди, ми не всі святі. Корупція та крадіжництво заразили наше суспільство. Але дякуючи прекрасним людям у нас є шанс видужати . Ці прекрасні люди НЕ живуть по принципу "всі крадуть, то і я буду, оно ж олігархи досі крадуть, значить і я буду красти де тільки можу: підкручу лічильник, викручу лампочку в під'їзді, вкраду велосипед із коридору, дарма що дитина буде плакати (це в мого синочка вкрали улюбленого "коника" з-під дверей) і т.д. s:007 Наші герої здатні покласти своє життя за всіх нас, не зважаючи на те що головні злодії не покарані, просто у них в крові тече любов до своєї землі, не до олігархів чи державних інститутів, а любов до мами, старенького татуся чи маленьких діток, любов до батьківської хати. У нас є прекрасні люди які влаштовують допомогу для переселенців і не ділять їх на своіх та чужих, а допомогають усім. Є в мене надія, що Україне видужає, головне не заразитися від "старшого брата" зверхності та ненависті....
Знову розбазікалась, вибачайте s:001

СообщениеДобавлено: 29 янв 2015, 12:08 

Да, в России есть люди образованные и интеллигентные, но среди этих людей как минимум ещё половину если не больше надо отнимать , которые поддерживают аннексию Крыма. После этого процент совсем мал.

русская демократия заканчивается там, где начинается украинский вопрос.

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2377 ]  На страницу Пред.  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 238  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа