Я щиро вірю і мене ніхто не переконає що в Росії мешкають виключно совки та зомбі, я знаю що там трапляються порядні благородні, щирі та могутні духом люди. Справа тільки в тому що їхній відсоток серед 140 млн невисокий, інакше події розвивалися би зовсім іншим чином.
Бути совком - не гріх, гріх - бути злодієм, вбивцею, брехуном, найбільший смертний гріх - це гордість, як раз те що змушує доказувати всім і вся свою перевагу, свою велич, свою "божественность".

не гріх бути обманутим, а гріх - обманювати інших.
У нас в країні також різні люди, ми не всі святі. Корупція та крадіжництво заразили наше суспільство. Але дякуючи прекрасним людям у нас є шанс видужати . Ці прекрасні люди НЕ живуть по принципу "всі крадуть, то і я буду, оно ж олігархи досі крадуть, значить і я буду красти де тільки можу: підкручу лічильник, викручу лампочку в під'їзді, вкраду велосипед із коридору, дарма що дитина буде плакати (це в мого синочка вкрали улюбленого "коника" з-під дверей) і т.д.

Наші герої здатні покласти своє життя за всіх нас, не зважаючи на те що головні злодії не покарані, просто у них в крові тече любов до своєї землі, не до олігархів чи державних інститутів, а любов до мами, старенького татуся чи маленьких діток, любов до батьківської хати. У нас є прекрасні люди які влаштовують допомогу для переселенців і не ділять їх на своіх та чужих, а допомогають усім. Є в мене надія, що Україне видужає, головне не заразитися від "старшого брата" зверхності та ненависті....
Знову розбазікалась, вибачайте