А давайте?
Вот мои сообщения на форуме
search.php?author_id=440&sr=postsНайдите в них хоть что-то подобное "гнилой украинский народ"
"Я дійсно Українка, бо в мене українські рушники та серветки прикрашали дім завжди. А не так як інші,[/b] коли петух вогняний клюнув в одне місце тільки тоді згадали про українську вишиванку та жовто-блакитний стяг"
Цитата:
Гнилий український народ! Більше нічого сказати. Це ж наші українці-хохли-бандерівці-патріоти, так сказать, обкрадають своїх же співвітчизників.
Ваши слова почему-то ко мне после Этого:
Цитата:
На Юлю не ображайтесь. Як то кажуть у примовці, людина бачить в інших те що має в собі, вона Вам не такого ще напише. У мене іноді складається враження, що я прихожу в цю тему і попадаю до Юлі смайл у гості додому на кухню, бо всіх з ким вона не згодна або не може зрозуміти намагається принизити і вигнати наче з власної хати.
Да, я считаю и буду считать, что меня оскорбили , так как я тоже часть украинского народа.
Вы так не считаете?
И считаю, что имею полное право
высказать свои впечатления от таких определений народу.Я писала что-то конкретно но о ВАС?
Или о Наталии?
Вы решили тоже высказаться обо мне лично. Я догадываюсь с чьей подачи.
Если Вы не видите разницы, когда Дину ПРОСИЛИ неоднократно умерить свой негатив, а Дина позволила себе оскорбить на ровном человека (не меня), во-первых, старше себя, во-вторых, уважаемого на большом числе форумов МНОГО лет и не принесла извинений, то уж позвольте мне относиться к Дине адекватно ее заявлениям.
Если Вы тему читаете урывками а скорее, услышали в пересказе Дины, то я позволю себе смелость посоветовать Вам ЧИТАТЬ внимательно все, что Вы пропустили за время вашего отсутствия, прежде, чем выносить кому-то Ваши вердикты)).
А то Вы пишете одно, а потом сразу другое:
Цитата:
Юля, я не слідкую особисто за Вами, мені це непотрібно. Я слідкую за темами про Україну, в котрих Ви в тому числі багато пишете. Судити Вас не маю морального права і нічого не присуджувала, судити Вас буде Бог, довготерпеливий та багатомилостивий до речі...
а Вас?
Вы ко мне " на кухню" вряд ли попадете

уверяю Вас.
Терпеть не могу базар. Поэтому чаще ставлю молча ссылки, Вы это не заметили?
Кстати, в отличие от Дины и ее фанклуба в Вашем лице.