smile писал(а):
Как минимум "импортного" ширпотреба во времена СССР делалось Грузии и продавалось по всему СССР.
А сколько российских фирм косят под импорт и продаются по завышенным ценам. А лекарства подделываются массово именно в России, оттуда идут к нам.
На этом фоне "яичный бизнес гнилого хохла"......
И на этом основании делать такие обобщения...
Очень странно такое читать от человека, называющего себя украинкой.
1. В пості вище писала мені всерівно, про інші країни, хто-де-як-чим підробляє-продає і т.д. бо я живу в Україні. Інші мене не цікавлять.
2. При чому тут совок до теперішніх часів.
3. Ще раз повторюю, що якби ми всі були такі порядні (не були присутні симптоми загнивання) чи потрапляли б ті самі підробні ліки на прилавки наших аптек. Чи може кацапи насильно розпихають по наших аптеках ті самі ліки. Не будьте наївними.
4. Я дійсно Українка, бо в мене українські рушники та серветки прикрашали дім завжди. А не так як інші, коли петух вогняний клюнув в одне місце тільки тоді згадали про українську вишиванку та жовто-блакитний стяг.
5. Я вважаю всіх людей, у кого є українське громадянство, українцями - незалежно від їх поглядів та вподобань, адже кожна людина має право на власну думку - це називається демократія. А Ви особисто всіх опонентів, в яких думка відрізняється від Вашої, готові розтоптати, стверджуючи, що то тролі, вата, сепари, психічно хворі і т.д.
Будьте більш людяними та терпимими, прислухайтесь хоть трохи до думки інших.