Доброго вечора дівчата. Дякую всім хто хвилюється і не забуває про мене, пише в в ЛС. Тому пишу наші реаліі тут щоб всі знали .
В зв'язку із загостренням ситуаціі збільшилось кількість балачок от -от і буде в нас ДНР, Вуглегірськ взяли, котел закрили, Маріуполь обстріляли укропи ну і все таке інше. Зовсім не розумію місцевих прихильників республік, якщо навіть відкласти Батьківщіну і зраду, взяти тільки меркантильний інтерес: ДНР нікому нічого не платить, ані лікарям, ані пенсіонерам, ані вчителям, ані студентам, ані держслужбовцям-ЯК МОЖНА ХОТІТИ, ЩОБ ВОНИ СЮДИ ПРИЙШЛИ!!
Це так дивно коли чуєш від жінки з величезним пузом(ось, ось народжувати) "Ну слава богу что придут" Я їй кажу дурна чи що де ж ти будеш грощі на дитину отримувати, а їй

Може в неї зовсім моску нема?
Була в нас мобілізація... Що сказати... Мій "коллега" отримав запрошення у війскомат, пройшов медогляд, отримав безпосередньо повістку, пішов до воєнкома сказав що служити не піде(з його слів), більше його не турбували, поки принаймні. Другий із знайомих запрошення від війскомату порвав і нікуди не ходив, теж поки ніхто не розстріляв(вже і про такий закон мені розповіли) і не заарештував. Було декілька мітингів жінок біля військомату.. велике тиск на мене з боку знайомих чому я туди не ходила, уж вибачте, тут я вже не втрималась, і сказала
що мій чоловік не буде прикриватися мною від фашистів! На що мала великі очі і питання "від яких?"... Потім я розповіла декілька страшних "фактів" з росЗМІ і спитала чи варто галасувати заради чоловіка, який прикривається вами від "таких" людей... питання відпали.
В решті все ж таки мобілізація у нас пройшла, тільки скількох забрали невідомо, хто каже було тільки п"ять добровольців, хто каже виставили автоматників і забрали всіх, а сьогодні нам вже сказали що з нашого району забрали найбільше людей(що дуже всіх обурює), при цьомя ця ж людина каже що всіх хлопців довезли до ближчого села і відпустили(логіка це не наша принада, чого уж

)
А взагалі все досить тихо і мирно, соняшник в колгоспі на паї дають...це при тому що начебто "укропи вивезли усе ще восени".
Хочу закінчити смішним випадком, чекаємо з дітьми авто, діти співають якусь пісню про місто Омск. Я сдивувалась, питаю а ви знаєте де те місто, а вони-в Сибіру, а ви знаєте що це, Сибір, а вони-так, це така країна!

Для дівчат з Россіі: діткам я пояснила, що Сибір це частина країни Россия, так як Донбас частина України.