Plantator.org.ua • Просмотр темы - Єдина Україна

Текущее время: 24 июл 2026, 11:34

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Администрация - info@Plantator.org.ua

UaPlantator

Форум о цветах и растениях

50 грн за реєстрацію в MONOBANK
Після отримання картки яку видадуть після встановлення додатку за посиланням - https://monobank.ua/r/xBdDsc

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2377 ]  На страницу Пред.  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 238  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Єдина Україна
СообщениеДобавлено: 31 янв 2015, 23:10 

телефон: 0553550409
Linda писал(а):
А просто в разделе разговорник "Создать новую тему".

Спасибо1 s:055

СообщениеДобавлено: 02 фев 2015, 21:55 

Доброго вечора дівчата. Дякую всім хто хвилюється і не забуває про мене, пише в в ЛС. Тому пишу наші реаліі тут щоб всі знали .
В зв'язку із загостренням ситуаціі збільшилось кількість балачок от -от і буде в нас ДНР, Вуглегірськ взяли, котел закрили, Маріуполь обстріляли укропи ну і все таке інше. Зовсім не розумію місцевих прихильників республік, якщо навіть відкласти Батьківщіну і зраду, взяти тільки меркантильний інтерес: ДНР нікому нічого не платить, ані лікарям, ані пенсіонерам, ані вчителям, ані студентам, ані держслужбовцям-ЯК МОЖНА ХОТІТИ, ЩОБ ВОНИ СЮДИ ПРИЙШЛИ!!
Це так дивно коли чуєш від жінки з величезним пузом(ось, ось народжувати) "Ну слава богу что придут" Я їй кажу дурна чи що де ж ти будеш грощі на дитину отримувати, а їй s:007 Може в неї зовсім моску нема?
Була в нас мобілізація... Що сказати... Мій "коллега" отримав запрошення у війскомат, пройшов медогляд, отримав безпосередньо повістку, пішов до воєнкома сказав що служити не піде(з його слів), більше його не турбували, поки принаймні. Другий із знайомих запрошення від війскомату порвав і нікуди не ходив, теж поки ніхто не розстріляв(вже і про такий закон мені розповіли) і не заарештував. Було декілька мітингів жінок біля військомату.. велике тиск на мене з боку знайомих чому я туди не ходила, уж вибачте, тут я вже не втрималась, і сказала що мій чоловік не буде прикриватися мною від фашистів! На що мала великі очі і питання "від яких?"... Потім я розповіла декілька страшних "фактів" з росЗМІ і спитала чи варто галасувати заради чоловіка, який прикривається вами від "таких" людей... питання відпали.
В решті все ж таки мобілізація у нас пройшла, тільки скількох забрали невідомо, хто каже було тільки п"ять добровольців, хто каже виставили автоматників і забрали всіх, а сьогодні нам вже сказали що з нашого району забрали найбільше людей(що дуже всіх обурює), при цьомя ця ж людина каже що всіх хлопців довезли до ближчого села і відпустили(логіка це не наша принада, чого уж s:002 )
А взагалі все досить тихо і мирно, соняшник в колгоспі на паї дають...це при тому що начебто "укропи вивезли усе ще восени".

Хочу закінчити смішним випадком, чекаємо з дітьми авто, діти співають якусь пісню про місто Омск. Я сдивувалась, питаю а ви знаєте де те місто, а вони-в Сибіру, а ви знаєте що це, Сибір, а вони-так, це така країна! :lol: Для дівчат з Россіі: діткам я пояснила, що Сибір це частина країни Россия, так як Донбас частина України.

СообщениеДобавлено: 02 фев 2015, 22:14 

сплетни - двинатель эволюции, блин

СообщениеДобавлено: 02 фев 2015, 22:16 

Сергій Лещенко

Цитата:
Сигнал из Евросоюза: санкции снимают с экс-главы СБУ Якименко, Алексея Азарова, Виктора Януковича-младшего, Дмитрия Табачника, Елены Лукаш и Сергея Клюева. Чтобы санкции не сняли, Украина должна была предъявить подозрения этим лицам за экономические преступления. Меня в этом списке больше всего шокирует Клюев-младший - на него было формлено Межигорье, главное вещественное доказательство в экономических преступлених Януковича. Клюев ходит в парламент как ни в чем не бывало.

СообщениеДобавлено: 02 фев 2015, 22:26 

fish писал(а):
сплетни - двинатель эволюции, блин

А я вважала що лінь s:004

СообщениеДобавлено: 02 фев 2015, 22:34 

Да уж.....

"Есть много, друг Горацио, на свете, что и не снилось нашим мудрецам..." :(

СообщениеДобавлено: 03 фев 2015, 09:58 

МАТИ - держитесь!
Все пройдет, как с белых яблонь дым s:004

СообщениеДобавлено: 03 фев 2015, 10:45 

Мати, в контакте посмотрела этот митинГ... у вас в поселке .... тупое бабье там пособиралось и орет ... люди вообще понимают, что происходит или они кроме русоканалов ничего не смотрят вообще?!
Жесть ватанская ....
А Вы держитесь, здоровья Вам, терпения и крепости духа.
Мы победим, наше дело правое, победа будет за нами!!!!

СообщениеДобавлено: 03 фев 2015, 11:54 

Эх, Наташа, как хорошо, что Вы у нас есть!
Столько энергии и позитива, что на всех хватит! s:020

СообщениеДобавлено: 03 фев 2015, 15:53 

Linda писал(а):
Эх, Наташа, как хорошо, что Вы у нас есть!
Столько энергии и позитива, что на всех хватит! s:020

s:004 s:008

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2377 ]  На страницу Пред.  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 238  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа