Веремейка писал(а):
Девочки, хотя я тоже по вашим определениям отношусь к уродам, я позволю себе сказать - вы не правы.
Хотя бы по одной простой причине, вы всех рассматриваете одинаково. Не все могут уехать по разным причинам. Это тоже самое как расстрелять всю многоэтажку, где жил один серийный убийца.
Ви також не праві. Чоловік моєї рідної тітки головний радіолог Донецька, його слова: "85% населения Донецка хотело федерализации, дабы побыстрее отвалить от вас бандеровцев". Значить 15 % все-таки залишилось здравомислячих, нормальних людей. Я десь вже писала, що в Хорольський р-н. попали (втекли з Луганська) дві молоді сім’ї з двома і трьома дітками. Приїхали на маршрутці голі,босі, простоволосі з пакетами в руках. Я з мамою назбирали мішок одягу (свого, він не новий, але носить можна), їду, і інші селяни також допомагали з їдою. Але, по-суті. Ніхто їх не вважає уродами, більш того співчувають люди і допомагають по-можливості. Бо ми ж люди. Інша ситуація, і такі випадки сплош і рядом. Мордате-пузате падло пригнало три (!) джипи з номерами АЕ (ленд-крузер, міцубіші, кіа) стоять в ряд на стоянці поряд з машиною мого чоловіка. Якого хера воно ходить тут поглажуе своє жирне пузо (оце урод) , коли воно повинно бути в Луганську захищати свою ж домівку. А в цей час над моїм чоловіком висить мобілізація. В Миргороді в санаторіях путівки розкуплені до кінця 2015 року все тими ж мордатими і салистими уродами. Чому повинні гинути пацанята з центру та заходу України за отих салистих уродів. Не можу зрозуміти, як їх випускають наші бійці на блокпостах, ну хіба шо вони відкупляються. Так тоді питання про відповідність ідеології наших бійців.