erika писал(а):
Все вопросы при этом решались в ЛС.
Я это все пишу к тому, что сначала нужно пытаться между собой покупателю с продавцом решить вопрос, а если продавец отказывается от возмещения потерь или не отвечает на ЛС, то выносить конфликт на всеобщее обсуждение. Не стоит сразу бежать в эту тему и давать негативные отзывы о продавце, который был готов возместить покупателю его потери!
Оскільки тема отримала розвиток із закидами на мою адресу, мушу відповісти.
erika, будь-ласка, читайте уважно:
Lubov прочитала моє повідомлення із претензією і не відповіла на нього.
Все, що написала Lubov в темі про недобросовісних покупців і продавців, не зовсім відповідає дійсності. В ході розмови з Lubov по телефону я почула, що я не права з приводу свого повідомлення в двох темах. Я також почула, що вона не помітила, що черенок не утворив корені. Також почула, що Lubov також іноді отримує черенки, які згодом гинуть, і не намагається з"ясувати свої стосунки із продавцем. Почула байку про те, що її син читає її ЛС, які таким чином стають виділені, як прочитані. Коротше, суцільні раціоналізації.
Відреагувала Lubov на мої звернення лише після того, як вони з"явилися в темах. В першому своєму ЛС Lubov написала мені, що черенок
просто скинув листя і
що це нормально (!!!)))), по суті
ігноруючи факт
повної невідповідністю між заявленою і фактичною якістю черенка. Вибачення не було. Були звинувачення: "Зачем вы написали в тему? Ее же читают..." (мались на увазі потенційні покупці - пояснення від мене).
Із відповіддю на перше ЛС Lubov я дійсно трохи затягнула, оскільки думала, що, можливо, є смисл попросити Lubov укорінити для мене інший черенок. Думала, якщо Lubov вибачиться, то не надавати розголосу цій справі. Поки думала, мені зателефонувала Lubov і висловилась.
Від повернення грошей я відмовилась, оскільки наслухалась багато неприємних висловлювань.
Всі ЛС на даний момент вже видалені, тому не наводжу їх тут.