Plantator.org.ua • Просмотр темы - ПОБОЛТАЕМ? :)

Текущее время: 22 июл 2026, 07:05

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Администрация - info@Plantator.org.ua

UaPlantator

Форум о цветах и растениях

50 грн за реєстрацію в MONOBANK
Після отримання картки яку видадуть після встановлення додатку за посиланням - https://monobank.ua/r/xBdDsc

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2660 ]  На страницу Пред.  1 ... 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252 ... 266  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: ПОБОЛТАЕМ? :)
СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 15:57 

Морквочка, как Ві, оказіается, за мной внимательно следите? :) Судить меня беретесь, никогда со смной не встречавшись даже....
Вот только переход на личности запрещен правилами форума, не так ли?

Интересно, а что же человеку, который ВЕСЬ народ оскорбил, Вы не пишете, чо она по себе судит?
Какие-то у Вас странные подходы...

СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 16:35 

Девочки, срочно нужно найти передник - отакого плану
Кто и где такое счастье видел???

Вложения:
fartuk-seksualny-kazak.jpg
fartuk-seksualny-kazak.jpg [ 35.58 КБ | Просмотров: 5313 ]

СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 17:45 

Юля, я не слідкую особисто за Вами, мені це непотрібно. Я слідкую за темами про Україну, в котрих Ви в тому числі багато пишете. Судити Вас не маю морального права і нічого не присуджувала, судити Вас буде Бог, довготерпеливий та багатомилостивий до речі...
Юля, а що власне Ви називаєте пєрєходом на лічності? Те що я назвала Вас по імені?! Чи моє здивування Вашим звинуваченням у заздрості до мерзотників та злодіїв ?! :mrgreen: а коли Ви обзивали Діну різними негарними словами, то Ви про правила форума не згадували? :mrgreen: Як тільки щось не сподобалось так зразу правила форума, а як бути з тими словами котрі Ви вже на інших вилили? Ваші висловлювання не підпадають під правила форума? s:006 давайте бути чесними та об'єктивними.
Наталка на відміну від Вас вибачилась за необережне формулювання , проте її і так було зрозуміло що ми не всі святі і самі "кузнєци" свого теперішнього стану у країні. Мене Наталка не образила та багатьох інших хто не вважає себе "святим на Божим," як казала моя бабуся. На що ображатися? Грішнику ображатися що його назвали грішним? Якби всі були такі святі та Божі то уже б і рай на землі настав... А поки святі гинуть віддаючи за нас життя, за те щоб ми могли змінитися в кращий бік. І іноді декого бере великий відчай від того якою дорогою ціною нам достається можливість щось змінити в сторону світла та добра і при цьому дехто умудряється нехтувати такою можливістю і продовжує робити свої буденні дрібні та крупні капості залежно від величини постаті у суспільстві, от і все... Я Вам переказала іншими словами думку Наталки... Тепер Ви бачите що тут немає образи?
Юля, якщо Вам подалось що я хотіла вас зневажити, то помляєтесь, ви просто іноді дуже різко-емоційно себе ведете, тому виникає гостре бажання захищати від Вас інших людей :mrgreen: s:004 у Вас є також якості гідні поваги, я про це вже писала раніше. Як і в кожної людини. Треба тільки цього не забувати, усім про всіх

СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 19:03 

А давайте?
Вот мои сообщения на форуме
search.php?author_id=440&sr=posts

Найдите в них хоть что-то подобное "гнилой украинский народ"
"Я дійсно Українка, бо в мене українські рушники та серветки прикрашали дім завжди. А не так як інші,[/b] коли петух вогняний клюнув в одне місце тільки тоді згадали про українську вишиванку та жовто-блакитний стяг"

Цитата:
Гнилий український народ! Більше нічого сказати. Це ж наші українці-хохли-бандерівці-патріоти, так сказать, обкрадають своїх же співвітчизників.

Ваши слова почему-то ко мне после Этого:
Цитата:
На Юлю не ображайтесь. Як то кажуть у примовці, людина бачить в інших те що має в собі, вона Вам не такого ще напише. У мене іноді складається враження, що я прихожу в цю тему і попадаю до Юлі смайл у гості додому на кухню, бо всіх з ким вона не згодна або не може зрозуміти намагається принизити і вигнати наче з власної хати.

Да, я считаю и буду считать, что меня оскорбили , так как я тоже часть украинского народа.
Вы так не считаете?
И считаю, что имею полное право высказать свои впечатления от таких определений народу.
Я писала что-то конкретно но о ВАС?
Или о Наталии?
Вы решили тоже высказаться обо мне лично. Я догадываюсь с чьей подачи.
Если Вы не видите разницы, когда Дину ПРОСИЛИ неоднократно умерить свой негатив, а Дина позволила себе оскорбить на ровном человека (не меня), во-первых, старше себя, во-вторых, уважаемого на большом числе форумов МНОГО лет и не принесла извинений, то уж позвольте мне относиться к Дине адекватно ее заявлениям.
Если Вы тему читаете урывками а скорее, услышали в пересказе Дины, то я позволю себе смелость посоветовать Вам ЧИТАТЬ внимательно все, что Вы пропустили за время вашего отсутствия, прежде, чем выносить кому-то Ваши вердикты)).

А то Вы пишете одно, а потом сразу другое:
Цитата:
Юля, я не слідкую особисто за Вами, мені це непотрібно. Я слідкую за темами про Україну, в котрих Ви в тому числі багато пишете. Судити Вас не маю морального права і нічого не присуджувала, судити Вас буде Бог, довготерпеливий та багатомилостивий до речі...

а Вас? s:001

Вы ко мне " на кухню" вряд ли попадете :) уверяю Вас.

Терпеть не могу базар. Поэтому чаще ставлю молча ссылки, Вы это не заметили?
Кстати, в отличие от Дины и ее фанклуба в Вашем лице.

СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 19:58 

Меня лично тоже слова Натальи по украинский народ не обидели.

А вообще в этот день вообще не хочется выяснять отношения.

СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 20:16 

Юля, скажу відверто у мене і не було ніякого бажання потрапити на кухню до Вас :mrgreen:
Діну я ніколи не бачила крім цього форуму і не знайома з нею тет-а-тет. Я знайома з нею настільки скільки і Ви. Не плетіть у своїй уяві хитрі плани як вона мені десь колись щось переказувала як Ви на неї виливаєте бруд. Я бачу прекрасно своїми очами як ви періодично влаштовуєте в темах про Україну фан-клуб ненависників Діни. Навіщо мені тут постити Ваші образи на неї, у Вас же з пам'ятю проблем немає?
Знаєте, Юля, Ви не перестаєте мене дивувати своєю многогранною натурою. :roll: Ви мені розказуєте про якусь особу, якій Ви вірно служите, чиє оскорбленноє самолюбство весь час Вас примушує поливати Діну брудом. Ну вже як наступив хтось комусь на ногу у тролейбусі, то як людина підла, то вона тихенько плюне один раз на плече (як в анекдоті) і всьо, дело з концом s:009 а тут зверніть увагу, "наступили на ногу" не Вам, а плюєтесь досі чомусь Ви, да так плюєтесь що аж досі зупинитись не можете. s:007 Злопам'ятність і мстительность - це що Ваш девіз по життю? Чому Ви свої неупинні кпини в бік іншої людини пояснюєте що колись на неї образилась якась начебто доросла людина? Мало лі хто коли не зробив переді мною реверанс, то що мені обзиватись до кінця життя на ту людину та ще й розказати подружкам щоб вони її також постійно обзивали? :mrgreen: дитячий садочок просто, ясельна група
Юля, дякую за плідну співрозмову. У мене до Вас питань нема більше жодних. s:009

СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 20:34 

Морквочка, сейчас вам перепадет за меня.... Хотя будем надеяться, что источник раздражения ограничится только мною ,а вас все же пожалеют и не тронут.

СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 21:42 

Морквочка,Вы только что подтвердили, что тему не читали :mrgreen:
Выздоравливайте! s:042

s:009

СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 22:10 

Юля, дякую!
Я вже сподіваюсь вийти завтра на вулицю, хочу сходить в маркет "поіронізувати" з цін :mrgreen: тиждень назад сміялась з напівгнилих бананів за 30 грн. s:001

СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 23:21 

ждем мониторинга:-) :-) :-)

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2660 ]  На страницу Пред.  1 ... 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252 ... 266  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа