Наталка, я цілком в правильному ключі Вас зрозуміла, На Юлю не ображайтесь. Як то кажуть у примовці, людина бачить в інших те що має в собі, вона Вам не такого ще напише. У мене іноді складається враження, що я прихожу в цю тему і попадаю до Юлі смайл у гості додому на кухню, бо всіх з ким вона не згодна або не може зрозуміти намагається принизити і вигнати наче з власної хати.
Юля, мені чесно стало смішно коли Ви Наталку звинуватили в заздрощах до злодіїв та мерзотників, Ви іноді такі несподівані висновки робите що лишається тільки головою похитувати без коментарів.
Дарья, поясніть будь-ласка, свою останню думку про мерзотників як санітарів лісу. Я нічогісінько не зрозуміла...

Якщо якийсь мерзотник привласнить собі квартиру самотньої бабусі за довготривалу несплату квартплати, то він цей мерзотник - санітар лісу?

і депутати що дерибанять землі лісових господарств на свої власні потреби - теж санітари лісу?
У мене така підозра що Ви щось не те мали на увазі.... Можна детальніше. Я знаю сто відсотків що гарного дому не збудуєш но поганому фундаменті, тому Ваша думка здивувала....
Якщо повернутись до слів Наталки, то скажу відверто що пишатися славними співвітчизниками- героями - дуже радісно та приємно, а відчувати сором за "засране" місто або "неєвропейську" поведінку сусідів - мало приємного.

У нас наприклад на стадіоні шкільному вигулюють як мінімум 10 різних собак. Кожного дня протягом усієї зими вони зробили вже близька 900 мін гівна, уявіть собі!!! Навесні коли тане сніг в деяких місцях неможна взагалі пройти. Я просто обожнюю собак, але у мене відчутя огиди до їхніх хазяїв котрі не можуть прибрати гівенце за своїм улюбленцем і відчуваю сором за саму себе бо не борюсь з цими мерзотниками. Ніхто з ними не бореться. Це тільки маленький приклад.

Іще постійні свіжі недопалки на дитячому майданчику влітку або розкидані пляшки від пива там же. А сходити в ліс - не знайдеш місця де можна перекусити з дітьми, бо біля всіх лавочок купа сміття. Давайте бути відвертими, українці - не свята нація, ми - різні! І дуже хочеться щоб порядних та охайних людей стало ще більше!
З приводу дідка на базарі що продає маркетовські яйця як від домашньої птиці вдвоє дорожче - згодна з Наталкою та вважаю це також крадіжкою. У нас в країні є дуже хитропопа публіка, яка хоче позабирати майно в багатих або покарати корупціонерів, а самі хочуть обманювати співвітчизників і далі... Ні, панове хитропопі (дівчата, це я не до вас

), якщо хочете щоб інші були порядними людьми - то і самі не будьте дрібними мерзотниками. Крадіжка - це гріх, в любому обсязі і при любих обставинах і за це прийдеться відповідати перед Богом.

для тих хто не вірить в Бога, а вірить в закон бумеранга або в Космос то отримає по голові назад своїм же бумерангом.
Знаєте, після того як утік наш "колишній", і народ ломонувся на ексурсію в Межигір'я то дуже показово було спостерігати на відео як люди обганяли та їхали по зустрічній порушуючи правила руху щоб туди попасти... Просто вони вважали яника мерзотником а самі при цьому також не зовсім порядні люди....
Не можна хотіти від інших святості не відрубавши власного хвоста.... Я вважаю що світ треба починати змінювати з себе