Plantator.org.ua • Просмотр темы - ПОБОЛТАЕМ? :)

Текущее время: 22 июл 2026, 11:37

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Администрация - info@Plantator.org.ua

UaPlantator

Форум о цветах и растениях

50 грн за реєстрацію в MONOBANK
Після отримання картки яку видадуть після встановлення додатку за посиланням - https://monobank.ua/r/xBdDsc

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2660 ]  На страницу Пред.  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 266  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: ПОБОЛТАЕМ? :)
СообщениеДобавлено: 19 фев 2015, 10:09 

Народ, у кого есть номер тел. форумчанки под ником Боцман???? Дайте, пожалуйста в личку, очень нужно.

СообщениеДобавлено: 19 фев 2015, 10:23 

Наталия_13 писал(а):
smile писал(а):
Как минимум "импортного" ширпотреба во времена СССР делалось Грузии и продавалось по всему СССР.
А сколько российских фирм косят под импорт и продаются по завышенным ценам. А лекарства подделываются массово именно в России, оттуда идут к нам.
На этом фоне "яичный бизнес гнилого хохла"......

И на этом основании делать такие обобщения...

Очень странно такое читать от человека, называющего себя украинкой.

1. В пості вище писала мені всерівно, про інші країни, хто-де-як-чим підробляє-продає і т.д. бо я живу в Україні. Інші мене не цікавлять.
2. При чому тут совок до теперішніх часів.
3. Ще раз повторюю, що якби ми всі були такі порядні (не були присутні симптоми загнивання) чи потрапляли б ті самі підробні ліки на прилавки наших аптек. Чи може кацапи насильно розпихають по наших аптеках ті самі ліки. Не будьте наївними.
4. Я дійсно Українка, бо в мене українські рушники та серветки прикрашали дім завжди. А не так як інші, коли петух вогняний клюнув в одне місце тільки тоді згадали про українську вишиванку та жовто-блакитний стяг.
5. Я вважаю всіх людей, у кого є українське громадянство, українцями - незалежно від їх поглядів та вподобань, адже кожна людина має право на власну думку - це називається демократія. А Ви особисто всіх опонентів, в яких думка відрізняється від Вашої, готові розтоптати, стверджуючи, що то тролі, вата, сепари, психічно хворі і т.д.
Будьте більш людяними та терпимими, прислухайтесь хоть трохи до думки інших.

Прислухатись до вашої маячні?
Цитата:
Гнилий український народ! Більше нічого сказати. Це ж наші українці-хохли-бандерівці-патріоти, так сказать, обкрадають своїх же співвітчизників.

До вас ніяк не може дійти, що ви всіх записали до гнилі.
Мені жаль вас!

СообщениеДобавлено: 19 фев 2015, 14:12 

Наталия_13 писал(а):

4. Я дійсно Українка, бо в мене українські рушники та серветки прикрашали дім завжди. А не так як інші, коли петух вогняний клюнув в одне місце тільки тоді згадали про українську вишиванку та жовто-блакитний стяг.

ООООО! s:002 Это, по-вашему, показатель и гарантия ВАШЕЙ порядочности в отличие от остальных
по ВАШИМ же словам "гнилых хохлов"? А я вот на русском языке общаюсь, вышиванки ношу по праздникам, из квартиры хату в стиле 19 века не делаю, так ЧТО????
И таких, как я - большинство в НАШЕЙ с ВАМИ стране. Мы получается, ВСЕ гнилые?

Цитата:
5. Я вважаю всіх людей, у кого є українське громадянство, українцями - незалежно від їх поглядів та вподобань, адже кожна людина має право на власну думку - це називається демократія. А Ви особисто всіх опонентів, в яких думка відрізняється від Вашої, готові розтоптати, стверджуючи, що то тролі, вата, сепари, психічно хворі і т.д.
Будьте більш людяними та терпимими, прислухайтесь хоть трохи до думки інших.

И именно на этом основании Вы позволяете себе оскорбительно отзываться обо ВСЕХ УКРАИНЦАХ??????? "Терпимая" Вы наша..."Людяная"... :mrgreen:

СообщениеДобавлено: 19 фев 2015, 15:20 

Девчата, очень прошу вас всех - сбавьте накал дискуссии!
Конечно, обобщения типа "все гнилые" очень обидны, но мы понимаем, что это эмоциональное. Все взвинчены и не каждый может сдержать резкие слова, особенно пострадавшие от мошенников. От своих!
Тем более (будем объективны?), таки-да, хитро выделанных среди наших соотечественников ну очень много. Как и у любого другого народа.

СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 09:20 

Дарья писал(а):
Девчата, очень прошу вас всех - сбавьте накал дискуссии!
Конечно, обобщения типа "все гнилые" очень обидны, но мы понимаем, что это эмоциональное. Все взвинчены и не каждый может сдержать резкие слова, особенно пострадавшие от мошенников. От своих!
Тем более (будем объективны?), таки-да, хитро выделанных среди наших соотечественников ну очень много. Как и у любого другого народа.

"Гнилий український народ!" было к посту про мошенников, обобщение "все" отсутствует. Но...задолбал уже этот псевдо-, лжепатриотизм. На работе наш честный и правильный украинский народ обувает по полной других (это называется мошенничество, в разных формах его проявления), а после работы нарыпиживает вышыванку и орёт во всё горло "Слава Украине!". А некоторые форумчанки (будем думать что по-своей наивности), предполагают что мошенники в нашей стране исключительно - ВАТА. Просто в моей недалёкой голове не укладывается как так можно, в такое то время!, и не переосмыслить свои жизненные ценности, а ещё наоборот наростить обороты мошенничества. И здравомыслящий человек понимает что опрёделённое число украинского народа сейчас с еще большим размахом занимается мошенничеством, ну так мягко скажем.
Прошу прощения у всех кого обидели мои слова про украинский народ.

СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 09:42 

smile писал(а):
ООООО! s:002 Это, по-вашему, показатель и гарантия ВАШЕЙ порядочности в отличие от остальных
по ВАШИМ же словам "гнилых хохлов"? А я вот на русском языке общаюсь, вышиванки ношу по праздникам, из квартиры хату в стиле 19 века не делаю, так ЧТО????
И таких, как я - большинство в НАШЕЙ с ВАМИ стране. Мы получается, ВСЕ гнилые?

И именно на этом основании Вы позволяете себе оскорбительно отзываться обо ВСЕХ УКРАИНЦАХ??????? "Терпимая" Вы наша..."Людяная"... :mrgreen:

А я вышиванку не ношу, и квартира у меня обычная как у всех. А вот дом да, это хата 19 века, поддерживаю всё как было у бабушки, вышытые подушки, рушныки и т.д. Действительно этнохата. Хочу что б мои будущие внуки увидели кусочек исторического быта украинского народа.
А показатель порядочности для меня совсем не вышиванка натянутая по зову моды.

СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 10:45 

Ну, там вата, тут вышивата. Первичный капитализм строится именно комбинаторами, мошенниками, бандитами, взяточниками. Их успешное существование подразумевает, само собой, и двуличие, и приспособленчество. Давайте относиться этой публике как к "санитарам леса" - мерзским, но полезным.

СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 10:56 

Да, последнее время у многих надетая вышиванка или крики "слава Украине"- как индульгенция на воровство или отсутствие порядочности.

СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 15:23 

Наталия_13 писал(а):

"Гнилий український народ!" было к посту про мошенников, обобщение "все" отсутствует.[/quote]
Куда уж дальше обобщать-то? Первій раз читаю, что к слову "народ" требуется обобщение ВСЕ s:002
Ну, єто я, наверное, не в тех школах и универах обучалась, куда мне, убогой до Вас......
Наталия_13 писал(а):
Но...задолбал уже этот псевдо-, лжепатриотизм. На работе наш честный и правильный украинский народ обувает по полной других (это называется мошенничество, в разных формах его проявления), а после работы нарыпиживает вышыванку и орёт во всё горло "Слава Украине!".

от не знаю, кто как, а я наблюдаю обічную зависть, что соседние карманы набиваются, а ИСТИННЫМ патриотам, какоой себя считаю :lol: .......
Интересно, если все вокруг такое гуано :lol: , так почему "истинная патриотка не сообщит об этом
в комиссию по люстрации
в профильную комиссию ВР или министерства
в прокуратуру
в СМИ, наконец?
Или ждем, может быть и себе перепадет? s:001

Наталия_13 писал(а):
А некоторые форумчанки (будем думать что по-своей наивности), предполагают что мошенники в нашей стране исключительно - ВАТА. Просто в моей недалёкой голове не укладывается как так можно, в такое то время!, и не переосмыслить свои жизненные ценности, а ещё наоборот наростить обороты мошенничества. И здравомыслящий человек понимает что опрёделённое число украинского народа сейчас с еще большим размахом занимается мошенничеством, ну так мягко скажем.
Прошу прощения у всех кого обидели мои слова про украинский народ.

Да отчего же, ВЫШИВАТА еще хуже в некотором отношении, это уже понятно. :)
ВСЕХ обидели.

СообщениеДобавлено: 20 фев 2015, 15:48 

Наталка, я цілком в правильному ключі Вас зрозуміла, На Юлю не ображайтесь. Як то кажуть у примовці, людина бачить в інших те що має в собі, вона Вам не такого ще напише. У мене іноді складається враження, що я прихожу в цю тему і попадаю до Юлі смайл у гості додому на кухню, бо всіх з ким вона не згодна або не може зрозуміти намагається принизити і вигнати наче з власної хати. s:007
Юля, мені чесно стало смішно коли Ви Наталку звинуватили в заздрощах до злодіїв та мерзотників, Ви іноді такі несподівані висновки робите що лишається тільки головою похитувати без коментарів. s:002
Дарья, поясніть будь-ласка, свою останню думку про мерзотників як санітарів лісу. Я нічогісінько не зрозуміла... s:001 Якщо якийсь мерзотник привласнить собі квартиру самотньої бабусі за довготривалу несплату квартплати, то він цей мерзотник - санітар лісу? :mrgreen: і депутати що дерибанять землі лісових господарств на свої власні потреби - теж санітари лісу?
У мене така підозра що Ви щось не те мали на увазі.... Можна детальніше. Я знаю сто відсотків що гарного дому не збудуєш но поганому фундаменті, тому Ваша думка здивувала.... s:006
Якщо повернутись до слів Наталки, то скажу відверто що пишатися славними співвітчизниками- героями - дуже радісно та приємно, а відчувати сором за "засране" місто або "неєвропейську" поведінку сусідів - мало приємного. s:001 У нас наприклад на стадіоні шкільному вигулюють як мінімум 10 різних собак. Кожного дня протягом усієї зими вони зробили вже близька 900 мін гівна, уявіть собі!!! Навесні коли тане сніг в деяких місцях неможна взагалі пройти. Я просто обожнюю собак, але у мене відчутя огиди до їхніх хазяїв котрі не можуть прибрати гівенце за своїм улюбленцем і відчуваю сором за саму себе бо не борюсь з цими мерзотниками. Ніхто з ними не бореться. Це тільки маленький приклад. s:006 Іще постійні свіжі недопалки на дитячому майданчику влітку або розкидані пляшки від пива там же. А сходити в ліс - не знайдеш місця де можна перекусити з дітьми, бо біля всіх лавочок купа сміття. Давайте бути відвертими, українці - не свята нація, ми - різні! І дуже хочеться щоб порядних та охайних людей стало ще більше! s:005
З приводу дідка на базарі що продає маркетовські яйця як від домашньої птиці вдвоє дорожче - згодна з Наталкою та вважаю це також крадіжкою. У нас в країні є дуже хитропопа публіка, яка хоче позабирати майно в багатих або покарати корупціонерів, а самі хочуть обманювати співвітчизників і далі... Ні, панове хитропопі (дівчата, це я не до вас :mrgreen: ), якщо хочете щоб інші були порядними людьми - то і самі не будьте дрібними мерзотниками. Крадіжка - це гріх, в любому обсязі і при любих обставинах і за це прийдеться відповідати перед Богом. s:006 для тих хто не вірить в Бога, а вірить в закон бумеранга або в Космос то отримає по голові назад своїм же бумерангом.
Знаєте, після того як утік наш "колишній", і народ ломонувся на ексурсію в Межигір'я то дуже показово було спостерігати на відео як люди обганяли та їхали по зустрічній порушуючи правила руху щоб туди попасти... Просто вони вважали яника мерзотником а самі при цьому також не зовсім порядні люди....
Не можна хотіти від інших святості не відрубавши власного хвоста.... Я вважаю що світ треба починати змінювати з себе

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2660 ]  На страницу Пред.  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 266  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа