Plantator.org.ua • Просмотр темы - ПОБОЛТАЕМ? :)

Текущее время: 22 июл 2026, 09:32

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Администрация - info@Plantator.org.ua

UaPlantator

Форум о цветах и растениях

50 грн за реєстрацію в MONOBANK
Після отримання картки яку видадуть після встановлення додатку за посиланням - https://monobank.ua/r/xBdDsc

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2660 ]  На страницу Пред.  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 266  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: ПОБОЛТАЕМ? :)
СообщениеДобавлено: 17 фев 2015, 11:18 

МарАнт писал(а):
Цікаво:
- чому лише український?
- окрім бандерівців патріотів ще дуже багато вати!
- себе ви до якого народу відносите?

Іноді необхідно перечитувати написане (це і до мене відноситься) s:028

Я УКРАЇНКА з діда-прадіда. І я пишаюсь тим, що маю родовий двір, в цьому дворі росли моя бабуся, потім моя мама, тепер цей двір належить мені, і якщо все буде добре цей двір перейде до мого сина, ТОБТО Я КОРІННА УКРАЇНКА.
Але не будьте наївними. Немає кацапам що робити як приїжджати до хохлів та видурювати в нас гроші. Ви хоч уявляете скільки кацапів потрібно, щоб займатися шахрайством по всій Україні. Чи Ви думаєте тільки Вам звонили? Моїм багатьом друзям телефонували. Особисто відкривала двері і мені їздили по-вухах про міську безкоштовну програму "теплий дім". А скільки фактів про безкоштовну соціальну допомогу пристарілим. І Ви вважати шо то все "продєлки вати". Ні, помиляєтесь. Це все наші українські люди. Ну хоча б з того погляду, шо розмовляють українською мовою без акценту або суржиком. Росіяни так не розмовляють.

СообщениеДобавлено: 17 фев 2015, 11:23 

МаринаФ писал(а):
Ну да, а рашисты друг другу только помогаю и о схемах подобных понятия не имеют! Не смешите меня!

Мене абсолютно не цікавить як там живуть і по яких схемах виживають кацапи, це їхня справа. Мені дуже неприємно, що Україну останнім часом просто поглинули такі собі "мєлочні" шахрайські схеми. Прості українці обдурюють таких самих простяків. Тобто обуваєм один одного.

СообщениеДобавлено: 17 фев 2015, 11:43 

ну да ну да, как будто этого раньше не было, такие мошенники существовали всегда, просто сейчас в силу тяжелых времен они обострились!

СообщениеДобавлено: 17 фев 2015, 15:24 

МарАнт писал(а):
Цікаво:
- чому лише український?

Сьогодні на обідній перерві зайшла мова про курячі яйця. І тут ми стикнулися з тим же гнилим хохлом. Якого дуже часто помічаємо в Еко-маркеті з повними корзинами дешевих яєць (ті що в синіх палетках). Потім ця червонощока-пузата морда стоїть на ринку, тільки яйця вже в пластмасових відрах і причитає: "Свіже фермерське яйце", звісно ціна вже набагато дорожче. І міській людині насправді важко відрізнити китайські-фабричні яйця від домашніх. Це я селюк зразу бачу де домашнє. А це ж таке саме шахрайство як телефонні дзвінки. Адже люди теж втратять кошти за невідповідний товар. Ну гнилий українець. Настільки я знаю грузин ніколи не опуститься до такої підлості, щоб такими шахрайськими методами наживатися на своїх співвітчизниках. А в Україні це як за здрасті. Один норовить наї**ть другого. І хай там, що кажуть, вата-телефонні дзвінки. А на ринках сплошне шахрайство так то вже точно українці. І яка різниця який вид шахрайства, все це один залазить в гаманець іншого шахрайськими методами. З таким розкладом в голові, нас навіть евросоюз неврятує.

СообщениеДобавлено: 17 фев 2015, 17:51 

Наталия_13 писал(а):
МарАнт писал(а):
Цікаво:
- чому лише український?

Сьогодні на обідній перерві зайшла мова про курячі яйця. І тут ми стикнулися з тим же гнилим хохлом. Якого дуже часто помічаємо в Еко-маркеті з повними корзинами дешевих яєць (ті що в синіх палетках). Потім ця червонощока-пузата морда стоїть на ринку, тільки яйця вже в пластмасових відрах і причитає: "Свіже фермерське яйце", звісно ціна вже набагато дорожче. І міській людині насправді важко відрізнити китайські-фабричні яйця від домашніх. Це я селюк зразу бачу де домашнє. А це ж таке саме шахрайство як телефонні дзвінки. Адже люди теж втратять кошти за невідповідний товар. Ну гнилий українець. Настільки я знаю грузин ніколи не опуститься до такої підлості, щоб такими шахрайськими методами наживатися на своїх співвітчизниках. А в Україні це як за здрасті. Один норовить наї**ть другого. І хай там, що кажуть, вата-телефонні дзвінки. А на ринках сплошне шахрайство так то вже точно українці. І яка різниця який вид шахрайства, все це один залазить в гаманець іншого шахрайськими методами. З таким розкладом в голові, нас навіть евросоюз неврятує.

Наталю, ви українка і ваш рід теж гнилі? Виходячи з ваших постів - виходить так!
Лише 30% іншого населення на нашій землі гарні?

Для вас так, а для мене - дико! Українка обілляла всіх брудом забувши, що й сама від ним опинилась.

СообщениеДобавлено: 17 фев 2015, 18:30 

Изображение
Снегопад в Бостоне.

В моем детстве и у нас выпадало столько снега s:028

СообщениеДобавлено: 18 фев 2015, 09:45 

МарАнт писал(а):
- чому лише український?

От тому лише український
http://minprom.ua/news/177687.html

СообщениеДобавлено: 18 фев 2015, 13:12 

Наталия_13 писал(а):
МарАнт писал(а):
- чому лише український?

От тому лише український
http://minprom.ua/news/177687.html

Може саме ця гниль виходить від вас?
Як можна виливати лайно на наших вояк, волонтерів, тисячи жінок, що тримають на своїх плечах військо ? Лише завдяки
їм Путін ще не святкує перемогу.

Не ганьбіть самі себе та свій рід!

Фабрика Порошенко мішає? А хто зараз буде вкладати великі гроші в підприємства на території з війною?
Європа та Америка не дуже то вірить в нашу перемогу, а з дурним пу всі багаті прораховують всі варіанти, в т.ч. числі
і варіант розгромлення.

СообщениеДобавлено: 18 фев 2015, 18:35 

Цитата:
Настільки я знаю грузин ніколи не опуститься до такої підлості, щоб такими шахрайськими методами наживатися на своїх співвітчизниках.

Вот на этот счет Вы очень сильно заблуждаетесь, поверьте!
Как минимум "импортного" ширпотреба во времена СССР делалось Грузии и продавалось по всему СССР. Думаю, что и сейчас тоже немало.
А сколько российских фирм косят под импорт и продаются по завышенным ценам. А лекарства подделываются массово именно в России, оттуда идут к нам.
На этом фоне "яичный бизнес гнилого хохла"......

И на этом основании делать такие обобщения...

Очень странно такое читать от человека, называющего себя украинкой.

СообщениеДобавлено: 19 фев 2015, 10:05 

smile писал(а):
Как минимум "импортного" ширпотреба во времена СССР делалось Грузии и продавалось по всему СССР.
А сколько российских фирм косят под импорт и продаются по завышенным ценам. А лекарства подделываются массово именно в России, оттуда идут к нам.
На этом фоне "яичный бизнес гнилого хохла"......

И на этом основании делать такие обобщения...

Очень странно такое читать от человека, называющего себя украинкой.

1. В пості вище писала мені всерівно, про інші країни, хто-де-як-чим підробляє-продає і т.д. бо я живу в Україні. Інші мене не цікавлять.
2. При чому тут совок до теперішніх часів.
3. Ще раз повторюю, що якби ми всі були такі порядні (не були присутні симптоми загнивання) чи потрапляли б ті самі підробні ліки на прилавки наших аптек. Чи може кацапи насильно розпихають по наших аптеках ті самі ліки. Не будьте наївними.
4. Я дійсно Українка, бо в мене українські рушники та серветки прикрашали дім завжди. А не так як інші, коли петух вогняний клюнув в одне місце тільки тоді згадали про українську вишиванку та жовто-блакитний стяг.
5. Я вважаю всіх людей, у кого є українське громадянство, українцями - незалежно від їх поглядів та вподобань, адже кожна людина має право на власну думку - це називається демократія. А Ви особисто всіх опонентів, в яких думка відрізняється від Вашої, готові розтоптати, стверджуючи, що то тролі, вата, сепари, психічно хворі і т.д.
Будьте більш людяними та терпимими, прислухайтесь хоть трохи до думки інших.

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2660 ]  На страницу Пред.  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 266  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа