Plantator.org.ua • Просмотр темы - Собственное дело

Текущее время: 04 июн 2026, 22:27

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Администрация - info@Plantator.org.ua

UaPlantator

Форум о цветах и растениях

50 грн за реєстрацію в MONOBANK
Після отримання картки яку видадуть після встановлення додатку за посиланням - https://monobank.ua/r/xBdDsc

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Собственное дело
СообщениеДобавлено: 27 ноя 2014, 09:25 

michaelvscofied, я була у Вас на сторінці вконтакте й тепер бачу, що Ви й справді шукаєте ідею для бізнесу. Вибачте, що подумала щось недобре. Ідей народжується дуже багато, особливо в юній голові. Знаєте яка бізнес-ідея принесе Вам успіх? Та якою ви буде те жити 24 години на добу й знатимете про цей вид бізнесу усе: і практику. й теорію. Я була свідком як терпіли крах успішна колись комп. фірма й перукарня тільки через те, що їхні власники могли втілити ідею й вкласти гроші, але у самій темі розбирались мало. Реалізація ручок, які пишуть по квітах - набагато вдаліша ідея, ніж самі квіти. Квітів багато й на кожному кроці, їх можна зірвати навіть у сусідському квітнику, а от щоб написати щось на квітці так просто ручку не знайдеш. Серед студентів багато донжуанів й їм такий аксесуар мав би сподобатися. Та й не тільки серез студентів.

СообщениеДобавлено: 27 ноя 2014, 13:32 

mallin писал(а):
эта тема " умерла " еще в период первого кризиса 2008 г- так и не родившись полноценно.
бросьте это,-это даже не вчерашний,а позовчерашний день.
п.с работаю с цветами 15 лет-знаю что говорю.

значит, плохо её разработали.. любую идею можно раскрутить при хорошем бизнес плане и стартовом капитале.... тем более, у нас такое мимишное любят.

СообщениеДобавлено: 27 ноя 2014, 17:27 

fish писал(а):
mallin писал(а):
эта тема " умерла " еще в период первого кризиса 2008 г- так и не родившись полноценно.

значит, плохо её разработали.. любую идею можно раскрутить при хорошем бизнес плане и стартовом капитале.... тем более, у нас такое мимишное любят.

ой давайте не будем
уважаемая! бизнес по " учебникам" и реалии цветочного бизнеса -это нечто различающееся .
и не надо говорить-значит, плохо её разработали.. любую идею можно раскрутить при хорошем бизнес плане и стартовом капитале...

СообщениеДобавлено: 27 ноя 2014, 17:38 

Свого часу розробляла бизнес-ідеї по с/г (тваринництво). Дуже важко закласти усі витрати й ризики цього бізнесу. Можу впевнено сказати, що майже неможливо, бо дуже багато факторів впливає. З квітами те саме. На постійний прибуток можуть розраховувати тільки ті, що перепродують. Продаж букетів дає непоганий прибуток, якщо знайти нормальних совісних поставщиків на місці й мати постійну напрацьовану клієнстську базу в держ. структурах і їй подібних. Польські квіти - рослини. які потрібно випродати у перший тиждень, щоб не понести втрати. Вони годовані хімією й якщо квіти перестояли, то клієнт дома отримає мочалки. заміть троянд, коли поставить їх у воду без хімікату. Більше він до вас не прийде.

СообщениеДобавлено: 27 ноя 2014, 17:52 

mallin писал(а):
fish писал(а):
mallin писал(а):

ой давайте не будем
уважаемая! бизнес по " учебникам" и реалии цветочного бизнеса -это нечто различающееся .
и не надо говорить-значит, плохо её разработали.. любую идею можно раскрутить при хорошем бизнес плане и стартовом капитале...

вот блин, будто лично обидела s:027 я ж не говорю, что это у вас лично не получилось, чего вы кипятитесь.
у когото получается одна и та же идея, у кого то нет, причем тут учебники

СообщениеДобавлено: 27 ноя 2014, 20:49 

Ксеня_ писал(а):
michaelvscofied, я була у Вас на сторінці вконтакте й тепер бачу, що Ви й справді шукаєте ідею для бізнесу. Вибачте, що подумала щось недобре. Ідей народжується дуже багато, особливо в юній голові. Знаєте яка бізнес-ідея принесе Вам успіх? Та якою ви буде те жити 24 години на добу й знатимете про цей вид бізнесу усе: і практику. й теорію. Я була свідком як терпіли крах успішна колись комп. фірма й перукарня тільки через те, що їхні власники могли втілити ідею й вкласти гроші, але у самій темі розбирались мало. Реалізація ручок, які пишуть по квітах - набагато вдаліша ідея, ніж самі квіти. Квітів багато й на кожному кроці, їх можна зірвати навіть у сусідському квітнику, а от щоб написати щось на квітці так просто ручку не знайдеш. Серед студентів багато донжуанів й їм такий аксесуар мав би сподобатися. Та й не тільки серез студентів.

Ахахаха, от вже здивували мене) І як це ви мене знайшли?)
А за пораду дякую, будем думати))

СообщениеДобавлено: 27 ноя 2014, 23:14 

Знайшла. Не хочете відкрити своє детиктивне агентство? Я б на роботу напросилася.
Далися вам ті квіти. Відкрию Вам секрет: краще не влазьте у це, бо задоволення не з дешевих й затягує гірше наркотиків. Це тільки спочатку здається: я просто так зайду, я тільки подивлюся, я тільки попитаю, я тільки одну квіточку куплю й спробую ... а ще одне змовлення й усе...може.

СообщениеДобавлено: 28 ноя 2014, 11:10 

По-перше, квітковий бізнес не вмер і не збирається поки що, слава тобі Господи. Просто квіти однозначно перейшли у розряд «роскоші». І якщо раніше в мене було багато клієнтів середноього класу, то сьогодні це - заможні люди, в основному. Бо середній клас вже майже не може дозволити собі професійну флористику. Це факт. Бо у закупі живі квіти виходять майже золотими (євро ж також фантастичний ).
Але у минулому весільному сезоні клієнтів менше не стало. Війна війною, а люди одружуються і роблять вечірки. По-друге, у людей стало на багато краще зі смаком. От... це я до чого. Що оці троянди з написами вже не проконають, бо до хорошого смаку відношення не мають :lol:
Що стосується квіткового бізнесу в цілому, то, скажу я вам, розпочинати його під час кризи не варто. Товар недовговічний, не відноситься до товарів першої необхідності. Клієнт став вибагливий, а конкуренція просто дика. На ринку залишаться найсильніші або ті, хто правильно зайняв свою нишу. І ще. Майже всі флористи паралельно займаються іншим бізнесом. Хто курси веде, хто ландшафтом займається, хто щось продає і т д

Часовой пояс: UTC + 2 часа